Typ techniky termické obturace | Downpack – tepelné vertikální pěchování |
---|---|
Rozsah pracovních teplot | Downpack – nastavitelné v rozsahu 140–400 °C (mód GUTTA PERCHA 200 °C, zahřátí za cca 0,5 s) |
Velikosti heat pluggerů | XF, F, FM, M, ML |
Možnost nastavení parametrů plnění | ano |
Světelná a akustická signalizace | ano |
Displej, zobrazení | ano |
Dostupné velikosti kartuší | gutaperča středněviskózní – 23GA (10 ks v balení) |
Hmotnost přístroje | přístroj Downpack – 98 g |
Typ techniky termické obturace |
---|
Downpack – tepelné vertikální pěchování |
Rozsah pracovních teplot |
Downpack – nastavitelné v rozsahu 140–400 °C (mód GUTTA PERCHA 200 °C, zahřátí za cca 0,5 s) |
Velikosti heat pluggerů |
XF, F, FM, M, ML |
Možnost nastavení parametrů plnění |
ano |
Světelná a akustická signalizace |
ano |
Displej, zobrazení |
ano |
Dostupné velikosti kartuší |
gutaperča středněviskózní – 23GA (10 ks v balení) |
Hmotnost přístroje |
přístroj Downpack – 98 g |
Ano, i my od vás potřebujeme souhlas s používáním cookies.
A to ještě není všechno. Protože je stomateam.cz web pro odbornou zdravotnickou veřejnost, je nutné potvrdit i vaši odbornost.
Abychom vám ušetřili čas, můžete vše vyřešit jedním kliknutím. Samozřejmě si vše můžete libovolně nastavit.
Kliknutím na níže uvedené tlačítko Potvrzuji a přijímám vše vyjádříte současně souhlas s použitím všech cookies a také to, že jste odborníkem ve zdravotnictví ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a současně jste si vědom(a) rizik spojených se seznámením se s informacemi určenými pro odborníky ve zdravotnictví pro případ, že odborníkem ve zdravotnictví nejste. Chcete-li pokračovat k individuálnímu nastavení cookies, klikněte na tlačítko Podrobné nastavení a pokračujte dále.